Merchandise

SØSKENDEKRAM´S PIN 

Tak fordi du købte Søskendekrams pin og dermed markerer din støtte overfor os. Søskendekram er en frivillig organisation for søskende der har mistet søskende. Vi har ikke nogen økonomi, da alt arbejdet er frivilligt, både som tovholder, ansvarlig for vores hjemmeside samt kontaktperson.
Hver pin koster 35 kr. der er ikke noget overskud på dette. Det dækker udelukkende vores omkostninger ifm bestilling, design og levering.
Vi håber, hvis folk spørger, at du vil fortælle hvorfor du har købt den, så vi sammen kan synliggøre Søskendekram og fjerne det tabu der er omkring sorg, specielt omkring søskende og søskendesorg.
Søskendekram fra alle os søskende <3


Charlotte Drue
Stifter af Søskendekram

Tak fra alle vores kontaktpersoner Lisette, Rebecca, Anne Marie, Line, Lisbeth, Thomas, Alexandra,
Helle H., Kristina, Anika, Britta, Louise, Anne-Mette, Liann, Sabir, Annette og Helle B. samt alle brugerne af Søskendekram.
Du kan finde os på facebook eller på www.soeskendekram.dk

Billedet:
Vi er en søskendeflok på 5, vi har mistet vores storebror Martin, han lærte desværre ikke os alle at kende. Gennem Søskendekram har vi fundet lidt glæde ved livet igen, nogle der tager sig af os og stoler på os. Vi bærer alle sløjfen med stolthed, stolt over at Søskendekram findes og forstår os.

Fotograf: Dorte Grann

For køb af pin, kontakt:
Anne-Mette Kjærsfeldt
amkjaersfeldt@gmail.com
 Tlf.: 29218343